Dania obiadowe
Dania obiadowe
-
Kotlet schabowy
120 g -
Sznycel drobiowy
120g -
Kotlet mielony
120g -
Kotlet pożarski
120g -
Pulpety drobiowe w sosie koperkowym
120g -
Naleśnik z serem
1 szt -
Naleśnik z jabłkiem
1 szt -
Żeberko w sosie
130g -
Gulasz wieprzowy
150g -
Ryba smażona
120g -
Pyzy z mięsem
2 szt. -
Udko z kurczaka
-
Sznycel z indyka z jajkiem sadzonym
140g -
Indyk duszony z jabłkiem i żurawiną
130 g
ZESTAWY OBIADOWE
ZESTAWY OBIADOWE
Do każdego zestawu został doliczony koszt opakowań 2,50 zł
-
ZESTAW II
STEK WIEPRZOWY Z CEBULKĄ
ZIEMNIAKI/KASZA/RYŻ
SURÓWKA DO WYBORU
ZUPA -
ZESTAW III
GULASZ WIEPRZOWY
ZIEMNIAKI/KASZA/RYŻ
SURÓWKA DO WYBORU
ZUPA -
ZESTAW IV
SZNYCEL Z INDYKA Z JAJKIEM SADZONYM
ZIEMNIAKI/KASZA/RYŻ
SURÓWKA DO WYBORU
ZUPA
Zupy
Zupy
-
GRZYBOWA
450 ml -
KRUPNIK
450 ml -
Z FASOLKĄ SZPARAGOWĄ ZIELONĄ
450 ml
Dodatki
Dodatki
-
Ziemniaki
200g -
Kasza gryczana
200g -
Kasza jęczmienna
200g -
Ryż
200g
Surówki
Surówki
-
MARCHEW Z POREM
150g -
KAPUSTA MŁODA Z RZODKIEWKĄ
150g -
Kapusta czerwona
150g -
Pekinka z ogórkiem kiszonym i musztardą francuską
150g -
Buraczki zasmażane
150g -
Colesław
150G -
Wiosenna
150g